15. jan. 2007

Drage blogerke,



preden naš blog zaspi (samo za danes), še slika v spomin na vaš prvi korak v blogsfero. Za zgodovino ... in za vaš osebni portfolio.
Se blogamo!
Marija

16 komentarjev:

Daša pravi ...

Fletni, ni kej.
Probam narest domačo nalogo. čist nč več ne vem. Pa tko enostavn je zgledal.

Anonimni pravi ...

Današnje prijetno podane spodbude nas bodo vse po vrsti spremenile v blogovske zasvojenke. Kdo pa nas bo potem še priklical iz virtualnega sveta? Mrs Mary, it will be your fault!

Mary pravi ...

Daša, si pa res najbolj pridna! Mi ja strašno prijetno, da se vračate v blog... Če česa ne veš, kar napiši. Če bo potrebno, bom objavila v blogu, da boi bolj vidno za vse, če slučajno ne bodo odpirale komentarjev. Je pa enostavno, če se kaj zmotiš, ni problema popraviti. Morda je danes glava prepolna. Tvoji skakalci to bodo na blog lahko pošiljali tudi svoje slike. To se jim bo zdelo fajn. Naredite blog tako, da bodo lahko tudi oni objavljali, ne le komentirali - jih povabiš na njihov e-naslov in le s klikom potrdijo, pa že lahko objavljajo v blogu. Uspešno naprej!

Mary pravi ...

Mira, ko sem pisala odgovor Daši, se je pojavil tvoj komentar. Tudi ti si zelo, zelo pridna. Virtualna zasvojenost je res lahko problem (likanje, kuhanje pa čaka, čaka...)ali pa rešitev - skriješ se v svoj virtualni svet (tudi blog, kot me tri zdajle) in ti ni mar za "bully"-e vseh vrst...

Mira pravi ...

Še naslov svojega bloga naj ti sporočim:
http://mira-e-twinning-es.blogspot.com
Prenos s starega bloggerja na novega se je zgodil preko popoldneva. Avtomatsko je združil vse 3 prispevke v novem dashboardu. Wonders of the modern world! Mira

Lidija pravi ...

Hello!
Nice! Vsaj enkrat na sliki izgledam normalno. Ja super. Tudi jaz sem se igrala po dolgem in počez, vmes zbrisala celoten blog. No ja, glede na to da pišem, mi ga je uspelo ponovno vzpostavit.
Imam vprašanje. Ali bi bilo pametno narediti še en blog, ki bi bil namenjen samo učencem, tega tukaj pa bi uporabljala samo za tale seminar?
Nočka!

Mary pravi ...

Seveda, čim več, da pridejo v kri. Potem bo vse mala šala. Če ti kakšen ne bo več všeč, ga pa enostavno zbrišeš.
Slika je pa res za na svetovni splet!

Anonimni pravi ...

Punce pozdravljene,

Upam, da ste se danes dobro počutile na Tehniškem šolskem centru v Kranju.
Res ste fletne.
Upam, da ne postanete prave blogovske zasvojenke.

Iskren čestitke Mariju in Jankotu za izpeljavo današbjega srečanja.
A se strinjate?

Andreja Pogačnik
TŠC Kranj

Mary pravi ...

Ufff, Janko, upam, da bereš... Zdaj, ko naju je pohvalila najina direktorica, bova pa še bolj "višja" kot sva zdaj... Tnx za pohvalo. Se priporočava...

Moji spomini pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Moji spomini pravi ...

Pa še to: slika je luštna. Kaj pa se je zgodilo z ostalimi?

Mary pravi ...

Slika je bila ta le za začetek. Čez teden dam gor še tisto z Nives, taveselo pa, ko jo posnamemo...
Svinčnika ni zato, ker se moraš zgoraj desno prijaviti - klikneš Sign out in se ti pokaže prva stran bloggerja, potem pa se prijaviš pri New blogger (ker nisi bila prijavljena na starem blogerju, ki še ni bil Google). Potem mora delati,. Če ne bo, piši komentar, preverjala bom vsak večer, le v sredo bolj pozno, ker imamo konferenco.

Lidija pravi ...

Sj ne vem. Po moje bi morala že zdavnaj v posteljo. "Sm čist notr padla." Zdaj imam že drugi blog, ki bo jutri romal na tablo, potem bomo pa vidli, kaj pravijo na to dijaki.
Take pogostitve v sicer kratki karieri še nisem doživela, seminar odličen, tako da: hvala vsem!!!
Zdaj pa zares nočka, pa se blogamo!

robertina pravi ...

O, koliko komentarjev je že včeraj prišlo. Imam kar slabo vest.

Mary pravi ...

Nič hudega, imaš pa zato že DVA bloga :))

Moji spomini pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.