24. jan. 2007

Ko čakamo

še zadnjo, da se nam pridruži, imamo čas, da si ogledujemo vse nove bloge! In kar je najpomembnejše - ne pozabite komentirati!!! Komentarje prosim zapisujte vsaki blogerki posebej - zato sem linke novonastalih blogov objavljala ločeno. Komentirajte jih v seminarskem blogu, saj so vaši blogi že zaživeli s komentarji dijakov in bi bili naši tam odveč.

5 komentarjev:

Mira pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Mira pravi ...

Mary, pravkar se ob Urškinem prispevku sprašujem, kam naj pritisnem, da bo blog tudi audible.
Ti in Janko vesta vse odgovore.
Hvala vnaprej, ker vem, da me ne boš pustila trpeti v nevednosti.

Mary pravi ...

Mira,to je mala šala. Klikneš link, klikneš rdeč zvočnik+listen, izbereš Audio player, ki ga imaš ti in dela... Glede tvojega poslušanja, so najboljše slušalke. Ali pa daš na full zvočnike - to zna hreščati... v razredu se na računalnik lahko namestijo dodatni zvočniki... multimedijske učilnice jih običajno že imajo. Sicer pa, a pride drugo leto še na seminar za Podcaste :))?

helena pravi ...

Uf, me že zdaj skrbi. Je že ime tečaja PODCAST prav simptomatično. Že tole me je CAST , tisto bo pa še POD. Podpoden...Groza!!!

No, šalo na stran, prav veselim se novega izziva.

blackpeoplemeet pravi ...

I'm excited to share even more activities and ideas with you! The first edition (happy dance!) comes out Sunday morning, December 11th! Here's a sneak peek of what's inside